SPOLNOZDRAVLJE

Spolno zdravlje

Info
HOME

O nama

Ova mobilna aplikacija, njene povezane aplikacije i online sustavi spolnozdravlje.hr, besplatna su i informativna platforma izrađena u partnerstvu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) i Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV).

Izradu mobilne aplikacije financijski je omogućio Grad Zagreb, a izradu internetske stranice HZJZ i HUHIV, uz potporu i podršku Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Platforma i aplikacija "Spolno zdravlje" izrađena je u informativne i obrazovne svrhe, s ciljem poboljšanja informiranosti i razumijevanja važnosti odgovornog spolnog ponašanja, zdravog stila života i zaštite od spolno prenosivih infekcija u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja. Aplikacija na pregledan i zanimljiv način pruža korisne informacije o spolnom i reproduktivnom zdravlju, uključujući prevenciju, testiranje i liječenje spolno prenosivih bolesti, sukladno važećim znanstvenim i stručnim spoznajama. Bilo da je riječ o provjeri rizika, kvizu znanja, informacijama ili preporukama, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Uz odgovorno spolno ponašanje i redovite preglede kod liječnika, ovo je dobar način za poboljšanje informiranosti i vlastitog znanja kako biste očuvali i unaprijedili spolno zdravlje.

 

Grad Zagreb

 

 

HZJZ

 

 

Ministarstvo zdravstva

 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 

 

HUHIV

 

 

Web portal te sinkronizaciju podataka između web aplikacije i Android i iOS mobilnih aplikacija, izradila je tvrtka Info izlog.

 

Korisni linkovi i sadržaji:

OSTALI ČLANCI KATEGORIJE