SPOLNOZDRAVLJE

U slučaju da imate neko pitanje, a niste uspjeli pronaći odgovor u sadržajima aplikacije ili na našoj internetskoj stranici, ovdje možete postaviti svoj upit stručnom savjetniku.
OPŠIRNIJE

NASLOV

VAŠA E-MAIL ADRESA

PITANJE

Prije nego što postavite upit, provjerite jesmo li već odgovorili na isto ili slično pitanje.

U brizi za poboljšanje zdravstvenih i socijalnih ishoda za sve hrvatske građane koji su izloženi riziku ili žive s HIV-om, hepatitisom B i/ili C ili drugom SPB, pružamo besplatnu podršku putem e-maila. No, prije nego što postavite upit, provjerite da li odgovor na isti ili sličan upit već postoji u sadržajima aplikacije ili pokušajte odgovor na svoje pitanje pronaći na stranicama huhiv.hr ili hzjz.hr. Dobiveni odgovori isključivo su informativni. Internetsko pretraživanje podataka o medicini ne može nadomjestiti savjete od stručnjaka. Za sve informacije o Vašem zdravstvenom stanju, savjete i liječenje uvijek se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

U slučaju da imate neko pitanje iz područja preventivne medicine, očuvanja i unapređenja zdravlja, a niste uspjeli pronaći odgovor, svoj upit možete postaviti stručnjacima putem ovog obrasca.

Odgovor ćemo Vam poslati putem elektroničke pošte. Pitanja i odgovori koji prema našoj procjeni mogu biti korisni drugim korisnicima bit će uvršteni u Česta pitanja ili druge sadržaje. Vaš e-mail i osobni podaci će biti izuzeti te će ostati strogo povjerljivi.

Imajte na umu da se upiti prioritiziraju ovisno o postojanju odgovora na mrežnim stranicama te da se odgovor može duže čekati zbog većeg broja upita.

Hvala na razumijevanju.