SPOLNOZDRAVLJE

Ako imaš neko pitanje, a nisi pronašao/la odgovor u sadržajima aplikacije ili na našoj internetskoj stranici, ovdje možeš postaviti svoj upit stručnom savjetniku.
OPŠIRNIJE

NASLOV

VAŠA E-MAIL ADRESA

PITANJE

Prihvaćam uvjete korištenja.

Prije nego što postavite upit, provjerite jesmo li već odgovorili na isto ili slično pitanje.

U brizi za poboljšanje zdravstvenih i socijalnih ishoda za sve hrvatske građane koji su izloženi riziku ili žive s HIV-om, hepatitisom B i/ili C ili drugom SPB, pružamo besplatnu podršku putem e-maila. No, prije nego što postaviš upit, provjeri da li odgovor na isti ili sličan upit već postoji u sadržajima aplikacije ili pokušaj odgovor na svoje pitanje pronaći na stranicama huhiv.hr ili hzjz.hr. Dobiveni odgovori isključivo su informativni. Internetsko pretraživanje podataka o medicini ne može nadomjestiti savjete od stručnjaka. Za sve informacije o tvom zdravstvenom stanju, savjete i liječenje uvijek se obrati svom liječniku ili ljekarniku.

Ako imaš neko pitanje iz područja preventivne medicine, očuvanja i unapređenja zdravlja, a nisi pronašao/la odgovor, svoj upit možeš postaviti stručnjacima putem ovog obrasca.

NE BOJ SE POTRAŽITI POMOĆ I SAVJET, NE POSTOJE KRIVA PITANJA!

Odgovor ćemo ti poslati putem elektroničke pošte. Pitanja i odgovori koji prema našoj procjeni mogu biti korisni drugim korisnicima bit će uvršteni u Česta pitanja ili druge sadržaje. Tvoj e-mail i osobni podaci će biti izuzeti te će ostati strogo povjerljivi.

Ukoliko odlučite i sami nam pružite informacije slanjem e-pošte ili popunjavanjem formulara, te ćemo informacije koristiti samo da bismo Vam lakše pomogli. Ne sakupljamo osobne podatke ni za jednu drugu svrhu. Više o procedurama zaštite osobnih podataka možete saznati u rubrici Uvjeti korištenja odnosno na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa. Slanjem upita putem formulara u ovoj aplikaciji podrazumijevamo da ste se složili s ovim uvjetima.

Imaj na umu da se upiti prioritiziraju ovisno o postojanju odgovora na mrežnim stranicama te da se odgovor može duže čekati zbog većeg broja upita.

Hvala na razumijevanju.