SPOLNOZDRAVLJE

Ako imaš neko pitanje, a nisi uspio/uspjela pronaći odgovor u sadržajima aplikacije ili na našoj internetskoj stranici, ovdje možeš postaviti svoj upit stručnom savjetniku.
OPŠIRNIJE

Rubrika PITAJ STRUČNJAKA omogućuje ti direktan pristup stručnjacima koji obrađuju teme spolnog i reproduktivnog zdravlja i koji su ti na raspolaganju za podršku i pomoć.

Odgovore na upite dobit ćeš direktno unutar mobilne aplikacije (MOJA PITANJA I ODGOVORI) te je stoga registracija obavezna (NOVI KORISNIK). Odaberi e-mail i lozinku s kojom ćeš kreirati svoj inbox unutar mobilne aplikacije za postavljanje pitanja i primanje odgovora. E-mail je potreban samo zato jer ćeš na odabranu adresu dobiti poruku s linkom za potvrdu registracije odnosno verifikaciju, i koju samo prvi puta trebaš potvrditi. Nakon toga na tvoj e-mail više neće stizati nikakve poruke. To je nužno kako bi ti naši stručnjaci mogli odgovorati na upite. Ako ne potvrdiš link u e-mailu, ne možemo znati da si to ti i ne možemo odgovarati na nepotvrđene upite.

Kada ti stigne odgovor na upit, aplikacija će te automatski obavijestiti diskretnom notifikacijom, slično kao i kod drugih aplikacija za dopisivanje. Zato je važno da mobilnu aplikaciju ne deinstaliraš sa svog uređaja ili ne brišeš njene podatke u postavkama jer inače nećeš dobiti obavijest o odgovoru koji očekuješ i nećeš moći pristupiti svojim upitima. U tom slučaju možeš se prijaviti kao POSTOJEĆI KORISNIK unosom svoje e-mail adrese i lozinke kako bi ponovno mogao/-la pristupiti svojim upitima i odgovorima. Ako zaboraviš svoju lozinku dovoljno je znati e-mail adresu s kojom si se prije prijavio/-la i kliknuti na Zaboravljena lozinka, nakon čega će ti tvoja lozinka stići mailom.

Prije nego što postaviš upit, molimo te provjeri jesmo li već odgovorili na isto ili slično pitanje u sadržajima aplikacije ili u Čestim pitanjima klikom na neki od ponuđenih linkova.

Pitanja i odgovori koji prema našoj procjeni mogu biti korisni drugim korisnicima bit će uvršteni u Česta pitanja ili druge sadržaje. Tvoj e-mail i osobni podaci bit će izuzeti te će ostati strogo povjerljivi sukladno navedenim Uvjetima korištenja i Pravnim napomenama.

Imaj na umu da se upiti prioritiziraju ovisno o postojanju odgovora na našim stranicama te odgovor ponekad možeš duže čekati zbog većeg broja upita.

U brizi za poboljšanje zdravstvenih i socijalnih ishoda za sve hrvatske građane koji su zabrinuti, izloženi su riziku ili žive s HIV-om, hepatitisom B i/ili C ili drugom SPB, ovim putem pružamo besplatnu podršku. Za sve dodatne informacije medicinske naravi i liječenje obrati se svome liječniku ili ljekarniku.

Hvala na razumijevanju.

Česta pitanja i teme ili pošalji svoj upit

DOHVATI ZABORAVLJENU LOZINKU

Unesi svoju e-mail adresu kako bi dohvatio/la zaboravljenu lozinku.

 

E-MAIL ADRESA

NATRAG NA PITAJ